Jaarverslag van het secretariaat 2015

 

Wij kunnen terug kijken op een geweldig jaar, de speeltuin bestond alweer 10 jaar.

Dit is op 17 april groots gevierd met de gehele Marker bevolking en bestond uit een officieel gedeelte waarin door Mona Keijzer ( CDA Kamerlid) in het bijzijn van Rina van Rooy (Wooncompagnie) een fotocollage van het ontstaan van de speeltuin werd onthuld, hetgeen vergezeld van enkele sprekers.

Het geheel werd voorzien van een vrolijke stukjes muziek gespeeld door de Voor Anker Band, in het bijzijn van de sponsors die ons al deze jaren hebben gesteund.

Hierna kwamen de kinderen aan bod, zij konden zich uitleven aan de diverse spelelementen die de middag een vrolijk aanzien gaven, na afloop van het feest had snackbar de Verkeerde Wereld voor iedereen een hapje en een drankje en de Fa. Deen supermarkten had voor allen een ijsje om deze dag af te sluiten.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en de MES, waarvoor onze dank.

Voorafgaand werd zoals inmiddels gebruikelijk geworden eind maart op onze werkdag de speeltuin weer klaargemaakt voor het speelseizoen.

Begin juni hebben wij besloten om een nieuwe evenwichtsbalk te bestellen en te plaatsen, de oude was een beetje gevaarlijk geworden, ook stelde Bertus van de Verkeerde Wereld 2 picknick tafels ter beschikking.

In het najaar eind oktober is de speeltuin weer gereed gemaakt voor de winter en werd het seizoen hiermee afgesloten.

Wij bedanken al onze donateurs voor hun bijdrage en de vrijwilligers die ons bij deze speeltuinwerkdagen in voor- en najaar hebben geholpen voor hun inzet.

Bedankt namens het bestuur.

  

 Secretaris,

 D.Boes