Jaarverslag van het secretariaat 2017

 

Als wij terug kijken kunnen we ook dit jaar stellen dat wij een positief jaar achter de rug hebben.

Voorafgaand aan de speeltuin werkdag hebben wij de kinderen van basis school de Rietlanden een keuze laten maken i.v.m. een nieuw aan te schaffen speeltoestel en wij kunnen wel zeggen dat hier massaal aan is meegedaan. De kinderen konden kiezen uit 3 toestellen.

Hier kwam met overgrote meerderheid de wiebelbrug uit, die wij op 1 april hebben geplaatst met een aantal vrijwilligers.

Op deze dag zijn ook de inmiddels gebruikelijke werkzaamheden uit gevoerd en is op vrijdag 17 maart het voorwerk voor deze plaatsing verricht door de leden van het bestuur.

Het startsein voor het speelseizoen was hierdoor gegeven waardoor de kinderen weer naar hartenlust konden spelen in een veilige omgeving.

Wij zijn in oktober overgestapt naar een nieuwe website met het adres www.speeltuinmarken.nl welke is gemaakt door Frank Huurman, waarvoor onze dank. Hier vindt u veel informatie en foto’s van de speeltuin.

Ook maken we sindsdien gebruik van een nieuw email adres. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eind oktober hebben wij met onze vrijwilligers de speeltuin weer klaargemaakt voor de winter en is het gebruikelijke snoeiwerk uitgevoerd en onkruid verwijderd.

Wij willen onze donateurs bedanken voor hun donaties en het vertrouwen die zij ons dit jaar hebben gegeven en hopen natuurlijk dat wij ook in de toekomst op hen kunnen rekenen.

Uiteraard bedanken wij ook de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken.

Bedankt namens het bestuur.

Secretaris,

D.Boes